رئيس شوراي اجرايي محاكم اسلامي "شيخ شريف شيخ احمد" روز شنبه تهديد كرد حمله به نيروهاي اتيوپي در موگاديشو تا آزادي پايتخت گسترش خواهد يافت.
عدالتخانه - گروه زبان هاي خارجي
رئيس شوراي اجرايي محاكم اسلامي "شيخ شريف شيخ احمد" روز شنبه تهديد كرد حمله به نيروهاي اتيوپي در موگاديشو تا آزادي پايتخت گسترش خواهد يافت.
به گزارش خبرنگار عدالتخانه به نقل از شبكه خبري الجزيره، شيخ شريف ملت سومالي را به دفاع از كشورشان در مواجهه با نيروهاي اتيوپي كه در پايان سال 2006 و ابتداي سال 2007 به حاكميت محاكم اسلامي پايان دادند دعوت كرد. وي در گفتگويي با خبرگزاري فرانسه در "آسمر" (پايتخت اريتره) گفت: "سرزمين ما با هجومي از جانب اتيوپي كه قصدش استعمار سومالي است، مواجه شده است. ما مجبور به حمله به نيروهاي اتيوپي هستيم، آنها را از سومالي بيرون خواهيم راند و آزادي مان را تنها با نيروي نظامي دوباره به دست خواهيم آورد.
وي ادامه داد: "اين حق ماست كه در صلح و آزادي زندگي كنيم و اداره امورمان را خودمان در دست بگيريم و تازماني كه اين هدف محقق نشده است؛ جنگ ادامه خواهد يافت."
رييس شوراي اجرايي محاكم اسلامي همچنين از سياست هاي آمريكا در قبال اتيوپي انتقاد كرد و گفت: واشنگتن رژيم ديكتاتوري "ميليس زيناوي" نخست وزير اتيوپي، كه مردم بيگناه سومالي را به قتل مي رساند، مورد حمايت خود قرار داده است.
شيخ شريف همچنين ادعاي سازمان هاي اطلاعاتي غربي مبني بر اينكه محاكم اسلامي از طرف گروه القاعده مورد حمايت قرار دارد رد كرد و گفت: در سومالي هيچ يك از اعضاي القاعده يافت نمي شود. ما تروريست نيستيم و تماما متكي به سوماليايي ها هستيم.
شايان ذكر است موگاديشو پايتخت سومالي در روزهاي اخير شاهد درگيري هاي مسلحانه ميان نيروهاي محاكم اسلامي و نظاميان اتيوپيايي بوده است.