|
تاكنون سه دوره گفتوگوهاي سه جانبه ايران، آمريكا و عراق در بغداد برگزار شدهاند كه هدف از آنها كاهش عمليات تروريستي در عراق و كمك به دولت بغداد براي تامين امنيت و ثبات بيشتر در عراق بوده است.
اين در حالی است که کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکادر اظهاراتي كه براي ارائه به يك كميته مجلس نمايندگان آمريكا در روز چهارشنبه آماده شده، مدعي شد: "دولت ايران سياستهايي را دنبال ميكند كه مغاير با منافع بلندمدت همسايگانش، منطقه و مردم ايران است."
رايس گفت دولت آمريكا با هدف كنگره اين كشور در سختتر كردن تحريمها عليه ايران موافق است اما خواستار احتياط در اين خصوص شد.
وي افزود: "ما تنها ميخواهيم اطمينان يابيم تلاشهاي جمعي ما به راهبرد چندجانبهمان آسيب نميزند، راهبردي كه ما در آن بيشترين بخت موفقيت را داريم."
