امروز دوشنبه 15 مهر 1387
Monday 6 October 2008
داخلی  »  خبر  »  نگاه ويژه

تناقض دیپلماتیک

آغاز دوباره بازی دعوت به مذاکره

مرجع : خبرگزاری فارس 3 آبان 1386 ساعت 0:15
ژنرال پترائوس فرمانده نظاميان آمريكايي در گفت‌وگو با بي‌بي‌سي گفت: درشرايط كنوني كه عمليات تروريستي درعراق تا حدودي كاهش يافت است واشنگتن تمايل دارد دور جديدي گفت‌وگوهاي مستقيم خود را با تهران از سر بگيرد
آغاز دوباره بازی دعوت به مذاکره
ژنرال پترائوس فرمانده نظاميان آمريكايي در گفت‌وگو با بي‌بي‌سي گفت: درشرايط كنوني كه عمليات تروريستي درعراق تا حدودي كاهش يافت است واشنگتن تمايل دارد دور جديدي گفت‌وگوهاي مستقيم خود را با تهران از سر بگيرد.
تاكنون سه دوره گفت‌وگوهاي سه جانبه ايران، آمريكا و عراق در بغداد برگزار شده‌اند كه هدف از آنها كاهش عمليات تروريستي در عراق و كمك به دولت بغداد براي تامين امنيت و ثبات بيشتر در عراق بوده است.
اين در حالی است که کاندولیزا رایس وزیر امور خارجه آمریکادر اظهاراتي كه براي ارائه به يك كميته مجلس نمايندگان آمريكا در روز چهارشنبه آماده شده، مدعي شد: "دولت ايران سياست‌هايي را دنبال مي‌كند كه مغاير با منافع بلندمدت همسايگانش، منطقه و مردم ايران است." 
رايس گفت دولت آمريكا با هدف كنگره اين كشور در سخت‌تر كردن تحريم‌ها عليه ايران موافق است اما خواستار احتياط در اين خصوص شد.
وي افزود: "ما تنها مي‌خواهيم اطمينان يابيم تلاش‌هاي جمعي ما به راهبرد چندجانبه‌مان آسيب نمي‌زند، راهبردي كه ما در آن بيشترين بخت موفقيت را داريم."
کد مطلب : 767
ارسال اين مطلب به دوستان
ارسال اين مطلب به دوستان
دريافت فايل مطلب
دريافت فايل مطلب
نسخه قابل چاپ
نسخه قابل چاپ
آدرس ايميل :
     نمايش آدرس ايميل
نظر شما :